Waarom bestaat Happy Gamer?

Happy Gamer is ontstaan in 2021 uit een liefde voor gaming. Wat begon op een zolderkamer met de visie om games aan alle soorten gamers in Nederland en daarbuiten te kunnen leveren, is nu uitgegroeid tot een klein team met een eigen kantoor- en magazijnpand in Rotterdam.

Tegenwoordig verkopen we onder andere veel moderne games, maar onze oorsprong ligt bij Retro Games. Happy Gamer is er voor iedereen: fanatieke gamers, kinderen, oudere gamers, gezelschapsgamers, gameverzamelaars, enzovoort. Met ons brede assortiment hebben we voor elke gamer iets geschikts, of je nu van Nintendo, Playstation of Xbox houdt.

Sinds de oprichting van happygamer.nl zijn we gegroeid tot een van de grootste online videogamewinkels van Nederland. Wij hebben via verschillende verkoopplatforms al meer dan 20.000 klanten blij kunnen maken met onze artikelen, en doen dit sinds 2023 ook via onze nieuwe gerenoveerde website!

We verkopen voornamelijk producten van Nintendo, Playstation en Xbox. Of je nu op zoek bent naar spelcomputers, games, of accessoires, nieuw of retro, je vindt het bij happygamer.nl. Kortom; dé website voor al je gaming benodigdheden!

Retro Gaming

Veel mensen zijn opgegroeid met gamen, of het nu op Nintendo, Playstation, Xbox, of iets anders was. Games hebben voor velen van ons een groot deel van onze jeugd uitgemaakt. Bij Happy Gamer vinden we dat deze tijd herinnerd moet worden.

Wij willen deze herinneringen weer tot leven brengen en ervoor zorgen dat je even terug kunt naar die goede oude tijd. Het koesteren van het verleden en het delen van herinneringen aan een andere tijd zijn de belangrijkste doelen van het Happy Gamer-team.

Of het nu gaat om het blazen in de retro game cartridges van de SNES of Nintendo 64, het spelen van Wii-games met familie en vrienden, of het opnieuw beleven van de klassiekers van Playstation of Xbox, het brengt een bepaalde herinnering naar boven en verbindt je met een stukje van je jeugd of verleden. Dat is wat happygamer.nl iedereen wil bieden.

Game Verzamelaars!

We willen complete games aanbieden voor verzamelaars. Door bijvoorbeeld een mooie Nintendo-game in de originele doos te verkopen, hopen we je een uniek stukje gamegeschiedenis te bieden. Bij Happy Gamer zien we Complete In Box (CIB) games als antiek en behandelen we ze dienovereenkomstig, inclusief het bewaren in box protectors om verdere beschadiging te voorkomen.

Waarom is het zo belangrijk dat Retro gamen blijft bestaan?

Deze retro games waren de grondlegger van wat de gaming industrie vandaag de dag is. Bij deze klassiekers is het ooit begonnen. Het verzamelen van deze nostalgische games, of het kopen van een complete game, betekent het verwerven van een stukje gamegeschiedenis als aandenken aan het tijdperk van het gamen destijds. Buiten de waarde van het spel zelf heeft het ook symbolische waarde door de rijke geschiedenis die de spellen achter zich hebben.

Bij Happy Gamer hebben we een breed assortiment in allerlei retro games van verschillende generaties, van merken zoals Nintendo, Playstation en Xbox.

We vinden het ook belangrijk dat de Retro Gaming Community levend blijft. Daarom zijn we van plan om in de toekomst evenementen en toernooien te organiseren om mensen met een passie voor retro games dichter bij elkaar te brengen.