Welkom bij Happy Gamer - Jouw Duurzame Bron voor Tweedehands Games en Consoles!

Bij Happy Gamer begrijpen we de passie voor gaming als geen ander. We zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit tweedehands games en consoles, zodat jij kunt blijven genieten van je favoriete games zonder je bankrekening te plunderen. Maar we gaan verder dan dat. We zijn ook vastberaden om een positieve impact te hebben op het milieu en de gaming-community.

Tweedehands Gaming - Red games van het einde van hun levensduur

Gaming is een geweldige vorm van entertainment, maar helaas verdwijnen veel games na het uitspelen vaak in de kast en worden ze niet meer gespeeld. Dit is waar Re-Commerce in het spel komt. Door tweedehands games te kopen en verkopen, geven we games een tweede kans en voorkomen we verspilling. Het is een duurzame manier om de levensduur van games te verlengen en de planeet te ontlasten.

Bij Happy Gamer omarmen we het concept van hergebruik en moedigen we onze gemeenschap aan om deel te nemen aan deze beweging. Door gebruikte games en consoles te kopen, geef je niet alleen jezelf de kans om geweldige gaming-avonturen te beleven, maar draag je ook bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Het is in de meeste gevallen ook beter voor je portemonnee. ;)

We geloven dat duurzaamheid niet alleen verantwoordelijk is, maar ook een manier om onze liefde voor gaming te combineren met het behoud van de wereld om ons heen. Bezoek onze webwinkel op happygamer.nl en ontdek ons assortiment aan tweedehands games en consoles. Doe mee aan de Re-Commerce beweging en laat jouw games een nieuw avontuur beleven.

Krasvrije Discs door onze Discpolijstmachines

Bij Happy Gamer willen we de beste kwaliteit garanderen. Daarom heb je bij Happy Gamer de optie om je disc te laten polijsten zodat deze nog langer meegaat! Op deze manier help je mee om verspilling te voorkomen en verleng je de levensduur van je bestelde games!

Refurbished Consoles

Onze toewijding aan kwaliteit gaat verder dan alleen discs. We reinigen en, indien nodig, refurbishen consoles grondig voordat we ze aanbieden. Zo garanderen we dat je console net zo goed presteert als toen hij voor het eerst uit de doos kwam. We willen dat je zorgeloos kunt gamen, wetende dat je console betrouwbaar is. Hergebruik bied de mogelijkheid om consoles een nieuw leven te geven!

Milieubewust en Duurzaam

Bij Happy Gamer zetten we ons in voor duurzaamheid op verschillende manieren:

Hergebruik van Verpakkingsmateriaal:

Bij Happy Gamer krijgen we dagelijks inruilen binnen met nieuwe voorraad. Deze zijn vaak verpakt in bubbelplastic en/of kraftpapier. Dit gooien wij na het uitpakken niet weg! Wij verzamelen dit en hergebruiken het voor onze eigen verkooporders. Op die manier verminderen wij de verspilling van verpakkingsmaterialen die maar één keer worden gebruikt. 

Wij raden iedereen aan om hetzelfde te doen met verzendmaterialen die je vanuit een bestelling bij Happy Gamer binnen krijgt! Bubbelplastic, kraftpapier, en dozen zijn in de meeste gevallen nog prima te hergebruiken!

Energiezuinige Operatie:

We streven ernaar om onze energie-efficiëntie voortdurend te verbeteren waar mogelijk. Zo komen onze werknemers indien mogelijk met de fiets om uitstoot te voorkomen. 

Niks wordt verspild!:

Wij doneren regelmatig voorraad die voor ons niet bruikbaar is aan de lokale kringloopwinkel bij ons in de buurt. Ook kunnen ondernemers die in hetzelfde pand als ons huren gratis de gebruikte verzenddozen van inkooppakketten komen ophalen als ze deze nodig hebben en wij deze over hebben.

Op deze manieren dragen wij ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Happy Gaming!
Het Team van Happy Gamer